Eneco verlengt 24/7 Newsroom licentie

Eneco 24/7 Newsroom

Als eerste grote energiebedrijf ging Eneco 2007 voor een duurzame koers en die varen ze nog steeds. Zo is Eneco uitgegroeid tot koploper in de energietransitie, met als missie: duurzame energie van iedereen.

Voor Eneco staat de klant altijd centraal. Eneco is een grote investeerder in duurzame energie, en wil deze capaciteit bijna verdubbelen in 2025, tot 3200 MW.
Naast de activiteiten in Nederland is Eneco een grote speler in België en timmert haar Duitse dochter Lichtblick ook flink aan de weg. Het totaal aantal klantcontracten moet de komende jaren met een miljoen stijgen tot 6,9 miljoen.

Het is de ambitie van Eneco de energietransitie te versnellen. De drie strategische pijlers – klanten, duurzame productie en integratie – zijn erop gericht die versnelling waar te maken.

Hierbij is ook communicatie belangrijk. Eneco zorgt voor een duidelijke informatievoorziening richting haar klanten, de pers en andere stakeholders. Hier komt heel wat bij kijken… kundige woordvoerders en voorlichters maar ook een bewezen systeem om de woordvoering te kunnen registreren en te coördineren. De keuze voor 24/7 Newsroom was snel gemaakt en bevalt zodanig dat de meerjarige licentie inmiddels is verlengd.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen